+45 27 62 90 82 Nadine@NLPRO.dk

DJ til firmafest

Hos Nlpro finder din virksomhed de bedste DJ’s på markedet. Vi har et bredt udvalg af professionelle, alsidige og erfarende discjockeys, som kan holde gang i festen fra start til slut.  

Vores DJ’s er nøje udvalgt og har rigtig mange firmafester på CV’et. Det giver dem en god fornemmelse for festen, som gør at de altid levere varen. 

En DJ fra Nlpro spiller typisk dansevenligt musik med nye og gamle hits, men kan også spille lækkert lounge, jazz og soul under middagen, til receptioner eller lign. Vi har DJ´s der passer til alle typer for temafester, DJ’s der spiller med vinyl og som har specialiseret sig indenfor forskellige genre og årtier.  

Nlpro har DJ’s for enhver smag og til alle lejligheder, men ens for dem alle er, at de er top professionelle, venlige og serviceminded.  

Ved booking af DJ hos Nlpro finder vi det bedste lyd og lys setup ud fra jeres forskrifter for en god firmafest. Vi er i tæt kommunikation omkring musikønsker inden firmafesten løber af staben og ved sygdom eller lign. garanterer vi en anden og lige så kompetent DJ som erstatning.