+45 27 62 90 82 Nadine@NLPRO.dk

DJ

Hos Nlpro tilbyder vi professionelle danske og internationale DJ’s til alle typer fester og events, bl.a. firmafester, julefrokoster, receptioner, lanceringer, detail events, ungdomsfester, festivaler, koncerter mv. Nlpro råder over en bred vifte af forskellige discjockeys (DJ’s), som alle er nøje udvalgt.

Når I booker en DJ hos os kan I være sikker på de alle sammen er erfarne og teknisk dygtige, har specialiseret sig indenfor forskellige stilarter og uanset hvilken type af fest. Vores DJ møder altid velforberedte, til tiden og klædt på til lejligheden.

Alle fester er unikke og derfor har kunden mulighed for at være i dialog med DJ’en inden eventen, for at tale om musikvalg og specielle ønsker. Alle praktiske detaljer er allerede stemt af med en af bureauets eventkoordinator inden DJ’en bliver sendt afsted. Hvis I har nogle specielle ønsker eller spørgsmål er I meget velkomne til, at kontakte os.  

Ved booking af DJ gennem Nlpro kan man vælge kun at booke DJ eller booke DJ med et stilfuldt lyd og lys set-up passende til rummets størrelse og antal gæster. Hos Nlpro findes kun ”rigtige” DJ’s, dem som gennem årene har opbygget et imponerende musik kartotek og som med musikken skaber en mindeværdig oplevelse.

Eksempler på forskellige typer DJ’s

DJ’s der er specialiseret indenfor forskellige musikstile

Allround-/mainstream DJ’en, som spiller godt blandet musik 

Discjockeys der spiller med old-school vinylplader 

Internationale DJ’s

"

DJ til firmafest

Hos Nlpro finder din virksomhed de bedste DJ’s på markedet. Vi har et bredt udvalg af professionelle, alsidige og erfarende discjockeys, som kan holde gang i festen fra start til slut.

"

Ungdoms DJ's

Nlpro tilbyder de bedste DJ’s til ungdomsfester i hele landet. Ved booking af DJ følger en disco-pakke, som indeholder lyd og lys passende til festens størrelse, plus en MySelfie.

"

Udenlandske DJ's

Ønsker man at booke en DJ af international karakter, så er Nlpro den helt rigtige samarbejdspartner. Vi har adgang til de største DJ’s i verden inden for alle genre.